Skjutdörrar frigör kvadratmetrar i små studentlägenheter

I Studentbystiftelsen i Åbo (TYS) stod Aitiopaikkas första nya lägenheter klara i början av 2019.

”När jag går till universitetet öppnar jag skjutdörren till mitt sovrum och lämnar den öppen. När jag kommer hem får jag njuta av öppenheten och ljuset i lägenheten resten av dagen och märker inte ens att dörren finns där. På kvällen när jag går till sängs gillar jag att stänga skjutdörrarna och därmed göra sovrummet till ett lugnt privat utrymme.” Tiia, student 

Helaform levererade cirka 80 skjutdörrssystem med täckkåpor till tvårumslägenheter, tillsammans med Mattiovi Oy:s standardprofiler för vita dörrar. Dessa täckkåpor i 75 Flow är extremt populära på grund av deras diskreta utseende och lättinstallerade delar. När skjutdörrssystemet är installerat på väggen täcks det med en täckkåpa som snäpps på plats, inga skruvar behövs för att hålla fast den.

I Studentbystiftelsen i Åbo (TYS) stod Aitiopaikkas första nya lägenheter klara i början av 2019. Lägenhetsbyggnaden består av 225 lägenheter, så ett hem för ca 361 studenter byggdes av YIT. Aitiopaikka representerar också ekologiskt boende. Taket har försetts med över 500 solpaneler som producerar mer energi än byggnaden behöver.

Se mer information om våra set med täckkåpor

Serier: 75 FLOW

Door manufacturer: Mattiovi

Ask for an offer

Leave us a request for a quote on the solution you want and we will make an offer.

Request quote

Distributors

Find your nearest dealer through
our distributors.

Återfärsäljare

Products used in the reference

Similar references