Beslagsatser och skenor

Våra beslagsatser och skenor är avgörande för att skapa smidiga och tysta skjutdörrsupplevelser. Från Soft-Close beslag som ser till att dörrarna stängs mjukt och tyst, till våra robusta skenor som garanterar en jämn och hållbar funktion, varje produkt är utvecklad med ditt hem, verksamhet och komfort i åtanke.

Brett utbud av skjutdörrslösningar

Helaform erbjuder en mångsidig kollektion av skjutdörrssystem, från eleganta skjutdörrar med stålskenor till avancerade lösningar med Soft Close-funktion för en tyst och mjuk stängning. Våra medeltunga skjutdörrar kombinerar hållbarhet med design, idealiska för såväl hemmet som för kommersiella utrymmen. För större utmaningar har vi robusta system för stora skjutportar och tunga skjutportar, utformade för att hantera stora öppningar och tunga belastningar med lätthet.

Vår vision är att använda vårat breda utbud av beslagssatser och skenor för att kunna erbjuda alla fungerande skjutdörrslösningar som möter och överträffar våra kunders behov, genom att kombinera funktionalitet med estetik. Vi på Helaform står redo att förvandla ditt utrymme med lösningar som speglar innovation och kvalitet, kontakta oss gärna.