Så fungerar våra skjutportsbeslag

Våra skjutportsbeslag och skjutdörrsbeslag är konstruerade för att hantera stora öppningar och tunga belastningar med lätthet. Vi erbjuder en mängd olika system som är anpassade för olika typer av industriella och förrådsapplikationer, allt i från lätta skjutdörrar till tunga och extremt tunga skjutportar . Våra produkter inkluderar robusta skenor, hållbara hängrullar och skenkonsoler som tillsammans säkerställer en smidig och relativt tyst rörelse.

Skenor och hängrullar: Våra skjutportslösningar använder stål- eller aluminiumskenor beroende på applikationens krav. Stålskenor är idealiska för utomhusbruk och tyngre portar, medan aluminiumskenor är mer lämpliga för inomhusbruk tack vare deras låga vikt och tysta drift.

Konsoler: För väggmonterade skjutportar krävs skenkonsoler för att säkerställa en stabil installation. Vi erbjuder även alternativ för takmontering, vilket ger flexibilitet beroende på installationsmiljön.

Fördelar med Helaforms skjutportsbeslag

Hållbarhet och prestanda: Våra skjutports och Skjutdörrsbeslag är designade för att tåla tunga belastningar och hårda miljöer, vilket gör dem idealiska för industriella och förrådsapplikationer.

Anpassningsbarhet: Med våra olika serier och anpassningsmöjligheter kan vi erbjuda lösningar som passar just dina behov, oavsett om det gäller små förråd eller stora industribyggnader.

Enkel installation och underhåll: Våra system är utformade för enkel installation med tydliga instruktioner och support. Detta minimerar installationstiden och säkerställer en lång livslängd med minimalt underhåll.

Vanliga användningsområden

Industriella byggnader: Våra beslag är idealiska för fabriker, lager och andra industriella anläggningar där stora öppningar behövs för maskiner och transporter.

Förråd: För både privata och kommersiella förråd erbjuder vi skjutportar en säker och hållbar lösning för att skydda dina tillgångar.

Kontakta oss idag för att hitta en lösning som kombinerar hållbarhet, stil och användarvänlighet i ett.