Så fungerar skjutdörrsbeslagen

Våra skjutdörrsbeslag är resultatet av innovativ ingenjörskonst kombinerat med högkvalitativa material. Varje beslag är noggrant utformat för att garantera en tyst och jämn rörelse av skjutdörrarna. Detta minimerar slitaget och förlänger dörrarnas livslängd. Vårt sortiment inkluderar beslagsatser som passar olika dörrtyper och material, såsom glas, trä, aluminium, komposit och erbjuder lösningar för både tunga och lätta dörrar (upp till 45kg). Installationen är enkel, med tydliga instruktioner och tillgänglig support, vilket gör det möjligt för dig att uppdatera eller installera nya garderobsskjutdörrar med förtroende.

Lösningar för varje hem

På Helaform förstår vi att varje hem är unikt. Därför erbjuder vi lösningar som kan matcha dina specifika behov och preferenser, om det så är en garderob med en, två eller tre dörrar. Våra experter är redo att vägleda dig genom processen att välja rätt skjutdörrsbeslag. Så att du får en lösning som inte bara kompletterar din inredningsstil utan också uppfyller dina funktionella krav.

Våra beslag är designade för att hålla, vilket minskar behovet av framtida ersättningar och underhåll. Dessutom bidrar de till en mer organiserad och tillgänglig förvaring, vilket förenklar din vardag.

Kontakta oss idag för att hitta en lösning som kombinerar hållbarhet, stil och användarvänlighet i ett.