Nya barnsjukhuset, Finland

Skjutdörrar ger ökad tillgänglighet på sjukhus

Patienter från hela Finland behandlas på Nya Barnsjukhuset. Många av de mer krävande barnoperationerna, till exempel hjärtkirurgi och transplantationer, utförs på Nya barnsjukhuset.

Barnsjukhuset kräver hållbarhet och funktionalitet av konstruktioner och möbler. Detta gäller även dörrlösningarna. Skjutdörrar valdes för många av dörrarna, så att rummen kunde vara åtkomliga, säkra och hållbara. Helaform tillhandahåller de perfekta skjutdörrsystemen för dessa krav. Mattiovi (Jeld-Wen) tillverkade flera dörrar till Barnsjukhuset och i alla deras skjutdörrar använde de Helaforms 75-serie : Täckkåpa set 75 Flow Böjd och Flow.

Täckkåpa set 75 Flows täckkåpa installeras utan skruvar, vilket gör den enkel och snabb att installera. Täckkåpan täcker skena och beslag för att skapa en ren och elegant finish. Setets viktkapacitet är upp till 100 kg. Fördelarna med ett topphängt system är att man kan använda en väggfäst bottenstyrning, vilket frigör golvet. Detta system kan också förses med en Soft Close-funktion, vilket gör systemet säkert och bekvämt genom att stänga och öppna dörren smidigt och tyst.

Serier: 75 FLOW

Door manufacturer: Mattiovi

Ask for an offer

Leave us a request for a quote on the solution you want and we will make an offer.

Request quote

Distributors

Find your nearest dealer through
our distributors.

Återfärsäljare

Products used in the reference

Similar solutions