Uppdateringar av beslagset i 75-serien med start den 1 oktober 2019

Under det senaste året har vi lagt till en hel del nya produkter i vår 75-serie, och nu lägger vi till dessa nya produkter i våra beslagset. Vi har tagit hänsyn till kundernas feedback vid planeringen av dessa förändringar. Förändringarna kommer inte bara att bidra till en bekväm och smidig användning av skjutdörrar, utan vi har också lyckats hitta mer kostnadseffektiva sätt att tillverka våra produkter, vilket innebär att vi kan erbjuda vissa av våra beslagset till ett ännu bättre pris. Vi kommer att börja leverera dessa uppdaterade beslagset från och med den 1 oktober.


 width=Beslagset för skjutdörr med skena 75 Flow

NY MJUKSTÄNGNING OCH DÄMPNING

Den största förändringen gäller 75 Flow beslagset som kommer att inkludera den nya SOFT CLOSE-funktionen, vilken har designats perfekt för vikten på en inomhusskjutdörr och stänger dörren smidigt och mjukt.

Dessutom kommer det gamla stoppet att bytas mot det nya avancerade skenstoppet med dämpning, SOFT STOP. Soft Stop installeras vanligtvis vid dörrens öppningsände, den dämpar dörrens rörelse och håller fast dörren så att den inte studsar tillbaka. Denna funktion gör även skjutdörrarna enklare att använda.

Dessa uppdateringar av beslagsetet kommer att öka 75 Flow-skenans viktkapacitet till 75 kg.  Om din dörr väger mer än 75 kg kan du kolla in vår Soft Close för 100 kg.


 width=Beslagset för skjutdörr med skena 75 Junior

NYTT SKENSTOPP

Flow lillebror 75 Junior kommer att inkludera det nya stoppet KP-75 istället för det gamla KP-75/100. Den största fördelen med det nya stoppet är att det är monterat helt inuti skenan, till skillnad från KP-75/100 som lämnar skruven och brickan synliga.

 

 


 width=Beslagset 765 och monteringsset LH 775

NYTT STOPP

Beslagset 765 och monteringsset LH 775, som inkluderar plattorna för låg takhöjd, kommer att innehålla det nya stoppet KP-75 monterat helt inuti skenan istället för KP-75/100.

 


Känner du redan till alla våra beslagsserier?

Beslagset