Vårt produktutvecklingsteam har under den senaste tiden arbetat hårt för att förbättra vår 2000-serie, avsedd för mycket tunga skjutdörrar, så att den bättre möter våra kunders och branschens behov utan att kompromissa med kvaliteten. Som ett resultat har vi uppdaterat vårt utbud och produkter från den uppdaterade 2000-serien har nu anlänt till vårt lager. Genom små men betydande förändringar har vi skapat ett utmärkt skensystem för stora och tunga skjutdörrar.

 

MER KOMPAKT STORLEK

En viktig aspekt av produktutvecklingen var att kunna minska skenans storlek med bibehållen belastningsförmåga. Tack vare detta har vi ändrat både höjd och bredd på skenan, vilket gör att skenan tar mindre plats och lättare kan passa på ställen där installationsytan är begränsad. Hängrullens kropp smalnades av och samtidigt förstorades kullagret för styrningen I skenan. Detta säkerställer ännu bättre att hängrullen går rakt och stabilt i skenan.

 

NY SKENKONSOL FÖR VÄGGFÄSTE

Den justerbara skenkonsolen för väggfäste som har lagts till i serien möjliggör justering av avståndet mellan skena och vägg, vilket gör det enklare att ställa in avståndet mellan vägg och dörr efter på tjockleken på den dörr som används. Höjdjusteringen av skenkonsolen möjliggör i sin tur en enklare och mer mångsidig justering av skenans höjd. En annan justering jämfört med den gamla konsolen är att bulten nu är svetsad fast istället för som tidigare satt löst.

LÄGRE PRIS

Minskad materialanvändning har resulterat i minskade kostnader, vilket i sin tur gör att vi kan erbjuda våra kunder attraktiva och konkurrenskraftiga priser.

 

PRODUKTER

Se de uppdaterade produkterna på produktdatabladen och ladda ner de uppdaterade PDF- och DWG-bilderna. Notera! Produktdatabladet på den nya väggkonsolen kommer inom kort att uppdateras.

 

 

2000-seriens produkter finns på lager i Finland nu!

BEGÄR EN OFFERT