SAGA 150 skenkonsol förändras. I framtiden kommer både SAGA 150- och SAGA 300-serien att använda samma skenkonsol


Vi vill ständigt utveckla våra produkter och försöker harmonisera vårt produktsortiment så mycket som möjligt.

Vi ville behålla samma strömlinjeformade och eleganta design för båda SAGA-skenorna. En av anledningarna till detta är att det gör det möjligt att använda vissa av produkterna i båda skenorna. Redan början har samma stopp använts i båda skenorna. Nu kan du också använda samma skenkonsol. Så när du byter hängrulle och skena kan du få en lösning för antingen upp till 150 kg eller 300 kg viktkapacitet.

Denna skenkonsol är redan känd från SAGA 300-serien. Tack vare sin minimala design och platta form passar den bra med den strömlinjeformade skenan. SK-150/300/SAGA skenkonsol kan bära upp till 300 kg, så oavsett om du har en tung eller lätt dörr kan du använda samma skenkonsol.

Ibland behöver du lite mer färg på din skena, så att du bättre kan markera din eleganta dörr. Vi kan erbjuda anodiserade skenor i olika färger enligt dina projektkrav. Mest intresse har visats för den svarta anodiserade skenan och du kan även kombinera den med svarta anodiserade skenkonsoler. Vår försäljningsavdelning har mer information om vårt färgurval.

Är du intresserad av SAGA i svart?

BEGÄR EN OFFERT