900 – Ny serie för tunga skjutportar

Helaform utvecklade skensystemet i 900-serien för några år sedan för en större europeisk branddörrstillverkare. Sedan dess har serien även rönt stort intresse från många andra kunder. Efter de senaste produktutvecklings- och testfaserna är vi nu glada över att kunna meddela att 900-serien ingår i vårt standardsortiment.

Här är några av 900-seriens egenskaper:

VIKTKAPACITET 900 KG

Serien möter de behov som ligger mellan 500- och 2000-serien. När ditt projekt kräver en viktkapacitet på mer än 500 kg men 2 000 kg är överdimensionerat så erbjuder 900-serien den perfekta lösningen med sin viktkapacitet på 900 kg.

 

JUSTERBAR SKENKONSOL FÖR VÄGGFÄSTE

I serien ingår även en justerbart skenkonsol för väggfäste, som gör att skenans avstånd från väggen kan anpassas. Detta är särskilt användbart när du har dörrar av olika tjocklek, eftersom du kan ändra avståndet mellan väggen och dörren efter era behov. Höjdjusteringen av skenkonsolen möjliggör en enkel och mångsidig justering av skenans höjd. Dörrtjocklek max. 180 mm.

 

HÖGKVALITATIVA DELAR

Alla delar i 900-serien är av garanterad Helaform-kvalitet, in i minsta detalj. Serien har en kraftig skjutdörrsskena med C-profil, som monteras på hållbara justerbara skenkonsoler för väggfäste eller skenkonsoler för takfäste. Konstruktionen av hängrullen av MPS-modell i kombination med högkvalitativa kullager säkerställer smidiga och stabila rörelser. Skenstoppet stoppar hängrullen och håller kvar den inuti skenan. Skarvkonsolen kan användas för att förlänga/sammanfoga skenorna. Bottenstyrningarna är samma som i 300/500- och 2000-serien.

PRODUKTER
Se produktdatabladen för komponentspecifik information. Du kan även ladda ner produktspecifika PDF- och DWG-bilder från databladen.

               

               

BROSCHYR OCH RITNINGAR

     

MÅNGSIDIGHET

900-serien passar för nästan alla tunga skjutdörrstillämpningar, vanliga användningsområden är:

  • Hallar
  • Logistikcenter
  • Fryshus
  • Produktionsanläggningar
  • Logistikterminaler
  • Flygplatshangarer
  • Avfallshanteringsanläggningar
  • Skeppsvarv
  • Kraftverksanläggningar

Utöver dessa lämpar sig serien även för exempelvis olika transportbanesystem.

 

Be om en offert nu. Produkter finns tillgängliga för omedelbar leverans från lagret!

BEGÄR EN OFFERT